Pengikut

iklan

Jumaat, 4 Oktober 2013

SK #39 - Boxer Coklat

Specimen kajian ke 39





video

67 ulasan:

  1. wau2...terbaik...suke tgk telur huyun hayan...siap digaru2 lagi telurnye..gatal la tue...huhu...konek pun nice...terbaikla admin....i like...good job..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alat melancap
      Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

      First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

      Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

      Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

      Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

      dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    4. saper kaki lancap jom jumpa.... wechat deen3295

      Padam
  2. hehe...comel jek telor lembik dia goyang2. tq Bad.. =]

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alat melancap
      Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

      First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

      Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

      Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

      Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

      dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

      Padam
  3. nyaris2 nampak muka.. ish, rugi plak.. hehe

    BalasPadam
  4. terbaik.. kawan dia x kencing gak ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alat melancap
      Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

      First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

      Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

      Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

      Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

      dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

      Padam
  5. telur gantung..2 singgit..2 singgit..hehe

    BalasPadam
  6. Alat melancap
    Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

    First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

    Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

    Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

    Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

    dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

    BalasPadam
  7. 0132596924.....anda msj...sye balas...klang

    BalasPadam
  8. Perghh...batang dh mmg sedap! yg paling cantek aku suka tol la jantan yg ada line lekuk alur tepi pinggang tuh....

    BalasPadam
  9. 0182298629 - top need bottom or fex/bttm

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye sy b0tt dr seri iskndar perak um0 19ta0n ..;-)

      Padam
  10. visit my blogs~~~ ^__^


    http://asian-meat-market3.blogspot.com/
    http://asianfresh.nibblebit.com/
    http://hotasianbulge.blogspot.com/

    http://bulgeandbulge.blogspot.com/
    http://whitefresh.nibblebit.com/
    http://hotbigbulges.blogspot.com/
    http://hotshortshorts.blogspot.com/

    http://giantblackbeauty.blogspot.com/
    http://blackfresh.nibblebit.com/

    http://myyaoigarden2.blogspot.com/
    http://yaoimarket.nibblebit.com/

    http://myhentaigarden.blogspot.com/
    http://hentaimarket.nibblebit.com/

    http://hugecocklover.blogspot.com/
    http://blackxxx.nibblebit.com/

    http://asianprettylady-1.blogspot.com/
    http://asianxxx.nibblebit.com/

    http://whiteprettylady.blogspot.com/
    http://whitexxx.nibblebit.com/

    http://bixxx.nibblebit.com/
    http://transxxx.nibblebit.com/
    http://lesbixxx.nibblebit.com/

    BalasPadam
  11. Nama saya RMIR, umur 18, dok Pasir Gudang, Johor tapi asal Rawang, Selangor.

    Nak abang angkat umur 19 HINGGA 26 Tahun je.
    X nak boroi, x nak ada janggut or misai tebal.
    Nak yang hensem2 or biasa2.
    BUKAN UNTUK SEKS..
    PELUK, CIUM, HISAP BOLEH.
    AREA PASIR GUDANG JOHOR / RAWANG & SUNGAI BULOH SELANGOR JE.

    Nak tengok muka RMIR pergi kat fb search forgotten_rmir@yahoo.com.

    Whatsapp : 012 6958 791.
    Wechat :rmiralexander

    BalasPadam
  12. Kencing x basuh memang ler gatal.. haha

    BalasPadam
  13. Nyam, nyam.....! Asik tengok yang besar je. skali-skala nak jugak tengok koleksi yang konek kecik pulak kalau ada. please...walau macam manapun, blog ni tetap yang terbaik...

    BalasPadam
  14. Best gila pergh mabeles.....cool....sapa area johor jom....0122659821

    BalasPadam
  15. cari abg angkat 18 n above... im 16... klang

    wechat: ayeez1997

    top or flexi but str8 act.... no sex... tpi yg lain available

    BalasPadam
  16. Jom lancap di KL sentral jam 5.30 ptg 2/11/2013..

    BalasPadam
  17. visit my blogs~~~ ^__^

    http://koala-express.blogspot.com/
    http://thechosenboys.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. rindu... lama x update, bila nk update lg....uermmm

    BalasPadam
  19. toilet mane tu aku nak pergi gak

    BalasPadam
  20. wow...suka tgk telur dia..comel..pelir pun bole tahan sizenya....bulu pun agak lebat..suak tgk dia tergaru2 telur...bau mesti masam2..aku suka bau masam2 jantan melayu..012375 1747llaku kuat melancap...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku pon suke yg bulu lebat , nampak macho beb ...

      Padam
  21. visit my blog!!!!!!!!!!!!!!

    http://intai-jantan.blogspot.com/
    http://intai-jantan.blogspot.com/
    http://intai-jantan.blogspot.com/
    http://intai-jantan.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. nk abg angkat umor 17 ke atas . x kesahh nk bat apa pownn kat saya . saya baru 15 taon . saya stay at penang . saya ank bongsu . . saya nk orang yg boley layan saya dan care pasal saya . mama gan papa saya terlalu buzy gan syarikat at oversea sampai saya terabai kan . orang yg dok area penang sangad di alu alu kan . !! ape ape abb yg accout fb . zaynn ahrass . k !! :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  23. nak cr bottom area klang ,,,atau sri muda sek 25 shah alam..sy nak melayu..tak nak cubby..cl me 011 16694184

    BalasPadam
  24. plezz share video kat aku.. tgh bosan ni..
    abubakar3010@gmail.com

    BalasPadam
  25. saper kaki lancap jom jumpa.... wechat deen3295 no chubb

    BalasPadam
  26. Muar/melaka. Abg nk adik 21 tahun ke bwh. Sekolah lg pun ok. Untuk lancap bersama n abg nk isap. No chubby. 01lapan9770112.

    BalasPadam
  27. sape nk
    lancap same2 0125657966 kawasan perak.

    BalasPadam
  28. Ary nak adik angkat umo 18 kebawah. Ary bottom 19 duk area Tampin-Seremban negeri9
    Ary tak gemuk, tak kurus.

    BalasPadam
  29. Hey Semua... Seronok Dpt Tgok Org Tgh Kencing Laju Jer,,, HAha
    Ada TAk Yg Tgh Kantoi Lancap Or Tgh Buat Keje Blow Job Ke..
    Anyway Thank For Sharing

    BalasPadam
  30. <<<---- KAT SNI PON ADA LAGI..JOM SKOD..!




    KAT SNI PON ADA LAGI..JOM SKOD..!

    BalasPadam
  31. saya fetish seluar dalam...anda?

    BalasPadam
  32. bottom nk cri top area portdickson sahaja..0132032417/wechat/whatsapp..all race are welcome..igt area portdickson sahaja okeyh..deall..chow..

    BalasPadam
  33. blog ni still active tak??

    BalasPadam
  34. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  35. Suka tengok zakar berbulu? Suka zakar lelaki Asia yg berbulu lebat? Suka zakar matsalleh yang berbulu lebat? Jemput singgah ke blog ini http://adf.ly/vpqc5 (link ini dah dipendekkan, bukan virus, jgn risau!)

    BalasPadam