Pengikut

iklan

Isnin, 30 September 2013

SK #38 - BUM Equipment

Bahan kajian urology




BUM Equipment

video

19 ulasan:

  1. eeeeeeeeeeeeee......... pengotor, kencing tak basuh, air pun tak jirus... eyakkkk...jijikkk

    BalasPadam
  2. hahha....sempat lg dgr kentot.....papepun...nice....

    BalasPadam
  3. jom jumpa melancap sama...real lancap. NO CHUB. tepon, pm aku boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    BalasPadam
  4. not bad lah...clean tp xcuci..ayo...

    BalasPadam
  5. Perghh...let fuck me...0179660720...hartamas regency 2

    BalasPadam
  6. Alat melancap
    Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

    First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

    Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

    Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

    Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

    dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

    BalasPadam
  7. Nama saya RMIR, umur 18, dok Pasir Gudang, Johor tapi asal Rawang, Selangor.

    Nak abang angkat umur 19 HINGGA 26 Tahun je.
    X nak boroi, x nak ada janggut or misai tebal.
    Nak yang hensem2 or biasa2.
    BUKAN UNTUK SEKS..
    PELUK, CIUM, HISAP BOLEH.
    AREA PASIR GUDANG JOHOR / RAWANG & SUNGAI BULOH SELANGOR JE.

    Nak tengok muka RMIR pergi kat fb search forgotten_rmir@yahoo.com.

    Whatsapp : 012 6958 791.
    Wechat :rmiralexander

    BalasPadam
  8. x senonoh la dorg nie..kencing x basuh ajer

    BalasPadam
  9. mantap btg ye. kan best klu dpt bersame die.

    BalasPadam
  10. Hey Semua... Seronok Dpt Tgok Org Tgh Kencing Laju Jer,,, HAha
    Ada TAk Yg Tgh Kantoi Lancap Or Tgh Buat Keje Blow Job Ke..
    Anyway Thank For Sharing...
    Ada Tak JB Area Dkat Dgn Cek Point JB,, Inbox Ye...( hanya yg terpilih jer) discret Gay act Str8t ... See You Guy,, THANKzz

    BalasPadam
  11. kalau dapat ni...memang antap...nak lancap je bila dh keras ni.

    BalasPadam
  12. Suka tengok zakar berbulu? Suka zakar lelaki Asia yg berbulu lebat? Suka zakar matsalleh yang berbulu lebat? Jemput singgah ke blog ini http://adf.ly/vpqc5 (link ini dah dipendekkan, bukan virus, jgn risau!)

    BalasPadam