Pengikut

iklan

Rabu, 21 Ogos 2013

SK #36 - Lemang 3

REPOST # New Video

lemang lagi dan lagi


lagi lemang tuk di ratah
video



45 ulasan:

  1. kemas nye bulu konek :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sape kaki lancap jom jumpa lancap sama. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lancap)

      Padam
  2. aik...tersalah upload ke Bad? sebab lemang #3 ni sama dgn lemang #1. anyway, thanks.. =]

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adeh...xyah ler mintak maaf Bad, segan plak aku. ko dah share ni pun dah cukup baik aku rasa... ;)

      Padam
    2. mana sama... lain ler... ;)

      Padam
  3. dpt tgk muka lg syok nk lancap.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju... hehe.. tp nk dpt video mcm ni pn bkn senang broo.. heheh

      Padam
  4. tapi jijik eh orang melayu ni, banyak kencing tak basuh.. mesti bau hancing suar dalam

    BalasPadam
    Balasan
    1. jijik ker orang melayu..pada mama itu yang sedap banget

      Padam
    2. betol kate mama...hihihi

      Padam
    3. biar kencing x basuh dari berak x cebok dgn air. lagi hina n keji.

      Padam
    4. memang hina pon..dah la kencing berdiri,,ewww gross! Fetish sangat korang ni kan =P

      Padam
    5. hayoo...wannine so perfect in life kan

      Padam
    6. Agreed with Mama Za and Bad .. Verangan nyer Jijik lah.. Hina Bagai..entah2 org yang cakap tuh Pengotoq ..Puuiiii

      Padam
  5. membujur lalu melintang patah

    BalasPadam
  6. Knp sya xboleh tgk...uh uh ...ajarkubwahai teman

    BalasPadam
  7. ulang2 pun xpe.. berbaloi tgk byk kali

    BalasPadam
  8. rasa nak nganga mulut..biar dia ludah n kencing dlm mulut aku....i like...

    BalasPadam
  9. hi bad, aku ada idea utk kau.
    pls contact me, thnx

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hye, Intai Jantan, tolong invite I join blog u pls . I peminat setia ur blog :)

      Padam
  10. Hye bad , ur blog mmg trbaik ar . Tak sabar rase nk tnggu vedio trbaru dari u . Hehehe

    BalasPadam
  11. sape kaki lancap jom jumpa lancap sama. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lancap)

    BalasPadam
  12. Bad bile nk ltak vedio baru ? Hehehee

    BalasPadam
  13. lamanya makan lemang...dah kembung kempis perut ni///

    BalasPadam
  14. Bad, try nak wat spy cam cam ni gak.. tp susah lah without people notice.. kena belajar dari bad :)

    BalasPadam
  15. bad tade new post ke? huhu.. tak sabar huhu..

    BalasPadam
  16. Hey Semua... Seronok Dpt Tgok Org Tgh Kencing Laju Jer,,, HAha
    Ada TAk Yg Tgh Kantoi Lancap Or Tgh Buat Keje Blow Job Ke..
    Anyway Thank For Sharing...

    BalasPadam
  17. aku bottom nk cri top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..all race are welcome..igt uww..area pd sahaja..

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. arghhhh die pakai underware renoma.... geram nye... i ni dala tx bole tgk org pakai renoma.... yg pakai renoma nye sume ensem2.... hahahaa so sape yg pakai underware renoma add i kat wechat ni

    id: jutawan_syafiq

    BalasPadam