Pengikut

iklan

Rabu, 14 Ogos 2013

SK #35 - Lemang 2


Lemang lagi dan lagi



lemang sedap

video

23 ulasan:

  1. Nice...bulu trim kemas je.... hehehe...

    Ssinggah ke http://blog4lelaki.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. sape kaki lancap jom jumpa lancap sama. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lancap)

      Padam
    2. Alat melancap
      Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

      First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

      Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

      Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

      Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

      dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

      Padam
  2. cukur smpai licin kn dh gatal

    BalasPadam
  3. xcuci laa. tp bersih je cukuran.

    BalasPadam
  4. kalau cukur licin, memang rasa gatal. Biar ada bulu sebab ini ciptaan Tuhan. Thanks for sharing.

    BalasPadam
  5. (...hanya terliur...)

    GSU

    BalasPadam
  6. bes ,tpi xcuci,anyways, kalau private invite la aku ehh khairulmirul115@gmail.com

    BalasPadam
  7. sedap nyerrr nonek dia bad!!!!

    BalasPadam
  8. in case kalau private tetiba.. dont 4get to invite me.. redagent94@yahoo.com
    anyway, nice video hhhahah

    BalasPadam
  9. sape kaki lancap jom jumpa lancap sama. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lancap)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alat melancap
      Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

      First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

      Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

      Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

      Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

      dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

      Padam
  10. Bro, clips dari gambar tu semua pernah upload ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alat melancap
      Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

      First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

      Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

      Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

      Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

      dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

      Padam
  11. Alat melancap
    Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

    First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

    Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

    Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

    Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.

    dapatkan nya segera...email xrealitiz@gmail.com

    BalasPadam
  12. Mau urut???semua sy jenis buat termasuk B2b...call me 0194921064(Lembah Klang)

    BalasPadam