Pengikut

iklan

Khamis, 8 Ogos 2013

SK #34 - Lemang 1


Lemang lemang lemang.....

lemang enjoyyy

video

25 ulasan:

  1. lemang belum "masak" ni..hehehe

    BalasPadam
  2. nampak batang macam brader2 ni bad

    www.tujuhinci.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa...invited readers only la haikal! Camne nk join???
      invite la..zuanmamduh@gmail.com

      Padam
    2. xde ke yang melancap dalam toilet?? nak tengok

      Padam
    3. invite lah email: artosantosa@gmail.com

      Padam
    4. kita nk join gak tujuhinci.blogspot.. invite la

      Padam
    5. nak join !! dexqbomb2000@gmail.com

      Padam
  3. rasa nak nganga je mulut n tadah air tu..sedap...

    BalasPadam
  4. ada lagi x email la kat saya

    BalasPadam
  5. Lemang raya yang terlebih masak!
    Thanks for the vid.

    BalasPadam
  6. waw....kenyang klo dpt lemang ni..

    BalasPadam
  7. incase blog ni private.. invite ekk.. e.reloreal@gmail.com

    BalasPadam
  8. hi Bad, mind to share your email? Have sumtin to ask u..if u dont mind =)

    BalasPadam
  9. sexy~~~ ^__^

    http://bulgeandbulge.blogspot.com/
    http://giantblackbeauty.blogspot.com/
    http://asian-meat-market3.blogspot.com/
    http://hotasianbulge.blogspot.com/
    http://hotbigbulges.blogspot.com/
    http://hotshortshorts.blogspot.com/
    http://myyaoigarden2.blogspot.com/
    http://hugecocklover.blogspot.com/
    http://myhentaigarden.blogspot.com/
    http://asianprettylady.blogspot.com/
    http://whiteprettylady.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Hi admin, mintak tolong sangat ajar macam mana nak install hidden camera. saya nak usha crush la :> Pls? Tq admin :)

    mrwahadah@gmail.com

    BalasPadam
  11. hehe..lemang separuh masak la tue...

    BalasPadam
  12. lemang aku lemang dia... hehehe http://bit.ly/14GCMC5

    BalasPadam
  13. Hi admin, mintak tolong sangat ajar macam mana nak install hidden camera. saya nak usha crush la :> Pls? Tq admin :)

    saya pun nak gak tahu cara nak install hidden camera tu....
    jeffry.aj@gmail.com

    BalasPadam
  14. sape kaki lancap jom jumpa lancap sama. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lancap)

    BalasPadam
  15. Tuan......xde video org melancap dalam toilet ke... sure rama yang nak tengok kalu bleh privatekan./..

    BalasPadam
  16. khidmat urut shah alam...nak urut tradisional tapi mahal?lenguh badan?pinggang sakit?dan lain-lain anggota badan?tak tahu nak suruh siapa?urutan biasa-biasa.setengah jam rm20,tidak berpuas hati boleh bayar rm10 sahaja.Untuk tujuan urut sahaja.Tiada paksaan.saya buat partime sahaja sabtu dan ahad. sila hubungi no ini 0142060403

    BalasPadam
  17. nak tengok video lancap dlm toiket plz..camner cara nyer

    BalasPadam