Pengikut

iklan

Selasa, 4 September 2012

SK #16 - Jersi Harimau Malaya Biru

ooooo oooo oooo harimau malaya. brg baek harimau bdk ni huhuhuhuh


17 ulasan:

  1. Panjang jugak, siap melengkung ke kanan lagi. Hidup Harimau Malaya..hehe. Thanx Bad.. =]

    BalasPadam
  2. Terbaik la..dpt ni xkuar bilik ni!!!bad kalo kita 3some pon okay gak kan...kekah dia

    BalasPadam
  3. konek budak melayu power... kalau canak sure terbaik... rata2 org str8 termasuk polis x basuh konek... aku pernah skodeng...

    BalasPadam
  4. Memang tidak pernah mengecewakan bro bad..sentiasa excellent..aku pun suke kalo kne skodeng mcm ni..ahahaha asal masuk tandas kencing ingat jer blog ni..ehehehe

    BalasPadam
  5. Nasib baik semua yg kena skodeng ni golongan muda,if warga emas cam mana pulak rupanya ya.

    BalasPadam
  6. wowww xda underwear ke. senang je. batang melayu the best!

    BalasPadam
  7. heheh ... toilet dia cuci baik je .. batang dia plak dia tak sental air hehe

    BalasPadam
  8. jantan str8 senang je nk pancing... kalau kena gaya... konek melayu mostly berbau... terutama yg mat2 motor... ye lh x basuh plus kaki rokok lg... tp pancut sekejap je... sb diorang jrg pancut... tp best isap... konek melayu mmg besar... keras cam kayu... sedap siot

    BalasPadam
  9. ada batang je. tak nampak telo pon....
    tapi batang dia memang mantap beb!

    yaoivamp_lime@yahoo.com

    BalasPadam
  10. bila nak masukkan video lagi ? tak sabar ni :)

    BalasPadam
  11. jom jumpa n lancap sama.. no chubby. prefer jumpa.. pm to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    BalasPadam