Pengikut

iklan

Rabu, 29 Ogos 2012

SK #15 - Hush Puppies

Kiut, budak muda ni. Ni doktor (jgn mara ehh doktor Rosmila Azril kehkehkeh) mesti bangang abadi  x reti sunatkan btg bdk abis rosak btg dia huhuhuhuh tp still nais derrr

video

16 ulasan:

  1. kesian, batang dia nampak mcm bengkak jer..
    btw, mmg nais la... spender belang2...
    damn hot...

    BalasPadam
  2. maybe kulup dia dulu xcukup tarik ke belakang kot sebelum jahit. so isi kat ctu jadik mcm tebal sket, agaknya laa...
    papepun, tq Bad yang hensem... =]

    BalasPadam
    Balasan
    1. sunat kampung kot.. ngn tok mudim. hehe

      Padam
  3. Tok Mudim yg sunatkan dia tu potong x habis kot or btg dia yg semakin memendek.

    BalasPadam
  4. part yg 'bengkak' tu kut wat lg sedap

    BalasPadam
  5. aah..cam bengkak sketkan..comey.

    BalasPadam
  6. haha ni low nye circumcision r.. kite biase buat high and tight cicumcision..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gasket pecah..doktor erk?heheeh meh sunatkan sy sekali lagi..heheheh blh tlg tak?eheheh

      Padam
  7. Hush puppies..sentiasa osem bro bad..kipidap..smart gak bro bad ni upunyer...heheehh

    BalasPadam
  8. pernah gak tgk abg teksi wat cubaan nk goda jantan2 yg kencing kt toilet hentian rehat batu tiga... aku ricky dia... pas dia kluar dr toilet ade mamat india ikut dia sampai ke teksi... dgn beraninya dia ajak abg teksi tu main kt tmpt lain... tp situ ramai kaki skodeng india...

    BalasPadam
  9. haah. nampak lain dari yang lain. rare breed nih!

    yaoivamp_lime@yahoo.com

    BalasPadam