Pengikut

iklan

Selasa, 21 Ogos 2012

SK #13 - Baju Melayu

thor-baek brader ni suke ye dia. nyanyi2 keriangan mood raye lettewww hihihihi geng, x yah la bg emel ke ape, blog ni akan kekel free selagi x de org wat taik huhuhuhu.


25 ulasan:

  1. bro...terbaekkk..kalau dpt skodeng yg anak ikan,mesti best jgak kan..

    BalasPadam
  2. hahaha...dapat gak tengok lemang raya..hehe. terbaek beb... =]

    BalasPadam
  3. asyik skodeng kencing jea.. yg tgh melancap takde ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sukeati wa la der. blog wa pun. lu x suke mohon jgn mnyemak sini. keep calm n fakof

      Padam
    2. Kan da kene sound ngn tuan rumh...hehehe

      Padam
    3. ni da kire baik ade dari x de... kosong je bro.. melopong je.. wakaka

      Padam
  4. Terbaikk la bad... Wa sukaaaaa....

    BalasPadam
  5. Suka, panjang juga lemang raya ni ya.

    BalasPadam
  6. i like this boy pembersih sgt,, rasa nya bersih toilet tu dia cuci sebelum dia pergi and ini lah satu2 nya mamat yg cuci nonet dier ngan air mcm tu,,, i like sgt,, plus lemang nyer besar dan panjang,, lazat!

    BalasPadam
  7. Best nyer n aku rsa dia ni seowang yg berpendidkn so i like laaa

    BalasPadam
  8. Ni nak bg tau skit,ni antra blog yg terbaik n paling perfect blog u n blog kisah sayat ku memang top in malaysia.i like gila.serius dowhhhh ckap.ni email aku apew2 hal leh msg k.nurfais89@yahoo.com.fb pun aku guna email yg sma.hehehehehhe

    BalasPadam
  9. Hehhehhe...owez terbaik bro bad...Ehheheh..best ar dan sentiasa terbaikkkk.. :)

    BalasPadam
  10. Ok la tu bad...hrp x de r yg wat taik..org kite ni kdg2 x leh buang rse hsad dengki..x leh tgk org mju lbh..huhu pepun kipidap bro

    BalasPadam
  11. bro...nice...tapi kalu cam hoidden tu sampai nampak muka juga...lagi best... mmg mantap blog ni ( addlah banyak skt)

    BalasPadam
  12. bro ley ajar nk rakam n gne alatan pe x? contact me via mizrahihaikal@gmail.com...
    tq.... :)

    BalasPadam
  13. Inilah laman blog terhebat abad ini. Berani ambil video dari pandangan depan, beza dengan laman lain yang masih terkial-kial ambil gambar curi dari pandangan sisi. Mantabbb.... teruskan usaha.

    Mungkin boleh dipertingkatkan lagi di masa akan datang. mana tau kalau-kalau dapat rakam video dari muka 'tuan punya barang' sekali.

    Syabass

    BalasPadam
  14. bgi aku kalo nk tunjuk muke kena private kan blog ni, kalo x jgka hayat blog ni mgkin xlame mcm yg blog kakiskodenglelaki 2. Ak rase macam skunk dh ok. Still wat kita horny. Haha. Papepun tahniah kat owner. Dpt tgk konek yg real, str8t plak tu. Terbaeekkkkk

    BalasPadam
  15. hahaha...hilang stim tgk vid ni pasal awal2 lagi buat aku gelak dengan nyanyian dia.
    tapi kote dia pun tak kurang hebat. osem!

    yaoivamp_lime@yahoo.com

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. AHH tekanan nya. nape la dia xleh tolong aku dptkan kerja

    Cari sugarmumy/daddy yg baik , caring , x kedekut dan serius ngan aku dan ingin bahagiakan aku

    Call aku. call aku CALLL CALL CALL!!!

    Iz - 0147316396

    *No kids/ sebaya yg main amik no tepon aku dan save x tentu hala dan whatsapp.

    BalasPadam
  18. nice.. mcm hensem dak tu. sedap konek dia

    BalasPadam