Pengikut

iklan

Selasa, 14 Ogos 2012

SK #11 - Tembam Yummy

Sesapa ade bahan, gambar or video korang tgh skodeng ke, korg dlm tandas ke, or gambar ke, video ke pe2 la yg best, blog best ke, nk kongsi n nyumbang leh emel bad di alamat ni badyangjahat[at]gmail dot com . tak mo ar mkn sorg hihihih kongsi la jgn langsi. content blog bad free pn kot... 

video

54 ulasan:

  1. Pergghh itu belum stim..kalau dah stim sure sedap masuk mulut...

    BalasPadam
  2. Hehhe owez terbaik bro.aku ade tgok org melancap dalam toilet shopping mall.tgok dekat byg air kt lantai reflection die.tp tak terpk nk rakam.heheh len kali nak gak la rakam.hhehe apapun best blog u ni bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom jumpa n lancap sama.. no chubby. prefer jumpa.. pm to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

      Padam
  3. seronok nyer...akhirnye dapat joint blog nie....sbb x tau mcm mane nak wat...apa apa hal...bad memang terbaik....

    BalasPadam
  4. Manthopppppp!! Lps ni amik gmbr dari paras muka ke kote plak.. kekekekekek

    BalasPadam
  5. Cute konek dia.Bersih je mcm baru lepas shave

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu yg dia tergaru2 tuh, gatal sbb baru lepas shave.. ;p

      Padam
  6. comey nye.. spender merah.. (*o*)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Spender u pun comel bro akim.heehehe

      Padam
    2. haha.. asal bole jer kan.. =P

      Padam
    3. Ehehe..boleh la bro akim...u look sexy mengoda haahha..Kalo nak text aku add aku kt ym:blurboy_88@yahoo.com
      Heheheheh

      Padam
    4. haha.. ok. da add da.. =)

      Padam
  7. aku ader video tapi bukan melayu la huhu aper pun mcm aku cakap blog ni memang best bayar pun aku sanggup untuk blog ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok je boleh je. share2 je jika mau.

      Padam
    2. bayar ke?
      alaa...tak yah la...

      kikikiki...

      Padam
  8. terbaik bro! macam biasa, video2 ko mmg ohsem.

    ade video skodeng abah2 tak? Share2 ler. Hehe.

    Anyway, thanks for the video! ko mmg best la bad. Nak duit raya 20sen.

    BalasPadam
  9. terbaek r..bru stimmmmm..vid stkt brother2 n budak2 ok r,especially mlyu..klo dah trf pkcik2 tu ilng slera dh,tergelup btg den tgk..haha..truskn bad,we support u bro..!! ;-)

    BalasPadam
  10. mcmne nk kongsi klu ko tak ajar mcmne nk amek video mcmni. hehehe... klu dh tau, br lah boleh

    BalasPadam
    Balasan
    1. demand la ko. semua nk bersuap. ko x nak kongsi diam2 le der

      Padam
  11. Kalo aku tau cane nak pasang camera tanpa diorang sedar, dah lama aku bley rakam & share kt cni Bad. Tp masalahnya aku xtau cane. Setakat skodeng live aku tau la..huhu. Hensem gak mamat nih ek.. =]
    haikalazril@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haikal google seacrh n youtube ade jer ajar pasang..ehehhehh..

      Padam
  12. untungla ada org baik hati nk tunjuk video mcm ney..terima kasih la bad..so,,yg lain 2 x yah nk demand sgt la kn.. =)

    BalasPadam
  13. wah akhirnya ada update! tq bad! :)

    BalasPadam
  14. Bro better privatekan secepat yg mungkin..tk lame lg msti akan kena block....dh ramai linking nanti hantu2 yg dengki akan exposed mcm2...jgn lupa dh private invite2 la..hahahaha

    BalasPadam
  15. Betul2 tu bro bad..kalo private jgn lupe aku bro..hehehh borneocoloreng@gmail.com

    BalasPadam
  16. Bad kalorivate jgn lupe abuyah4@gmail.com...

    BalasPadam
  17. Jangan lupa invate aku.. konspirasibelakang@gmail.com Thx bro..

    BalasPadam
  18. Best blog nie...klau nk private..jgn lupe invite yek...
    boyz.malay@gmail.com

    BalasPadam
  19. perghhhh memang terbaik laaa blog u all nati ...klau nk private..jgn lupe invite yek...

    BalasPadam
  20. betul2. baik privatekan. tp kalo nk private, bgtau dulu. invite dulu.

    Btw, another awesome video from u.

    BalasPadam
  21. mmg best blog ni.. jgn la sesape dengki nk sabotaj.. pandai tgk pandai simpan k..

    BalasPadam
  22. awesome bro...add me if private..lipzkiey@gmail.com

    BalasPadam
  23. Aah bersih nye nmpk konek dia. terbaik lah blog ni..kalau private add ye gilabengong7788@gmail.vcom

    BalasPadam
  24. check out my new blog!

    www.hellogorgeousguys.blogspot.com

    thanx

    BalasPadam
  25. Terbaekk..muka pun ensem..kalau privatekn jgn lupe invite saya yer bad.. hardymeerza@gmail.com

    BalasPadam
  26. Jgn lupe invite ak skali klu di prvte kn..mmg best teramat..hehe wa salut lu la bad ;) ijat1990@gmail.com

    BalasPadam
  27. bro bad , kalau nak private invite saya taw taw

    blog ni terbaik kot !

    BalasPadam
  28. best2.. kalo private invite me alexanderitz02@gmail.com

    BalasPadam
  29. bro kalu nak private jgn lupa invite me..
    aminfaisal92@gmail.com

    BalasPadam
  30. aq lebih suka blog yg x sama bahan dia macam sesetengah blog...anyway,blog kau lebih best sebab dapat tgk sendiri konek2 str8 n dirakam secara rahsia !..TERBAIKKK !..

    lau private ajak aku k Bad..muhammadshahali@gmail.com...
    btw,tandas ni macam kat terminal 1..

    BalasPadam
  31. Bro, I love your blog! i do. Kalau private jangan lupa invite tau. ammarrayqal@gmail.com
    by the way, ini blog pertama kot kat malaysia yang rakam secara rahsia. syabas broooo :)

    BalasPadam
  32. sangat kelas blog ni!

    Kalau private, jangan lupa invite folowers blog ni tau. ;)

    BalasPadam
  33. Raya tahun nie di terengganu...tahun lepas di melaka...tahun depan x tau kat mane....huhuhu...org xde kg nak wat cam mane.....

    SELAMAT HARI RAYA....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Raya la kt srwk thn dpn abuyah..ehEehhe

      Padam
  34. klu nk prvet jgn lupa invite sy..i like ur blog..bottom_boy30@ymail.com

    BalasPadam
  35. kalau private add me kastardbebab@yahoo.com

    BalasPadam
  36. dont forget to invite me also... en.hati.kering@gmail.com. ..huhuh

    BalasPadam
  37. sape nak kencing dalam mulut aku..?

    kinkyboypissing@gmail.com

    BalasPadam
  38. memang osem.

    apsal sume dah suruh privatekan ni?

    pepehal kalau nak private, add gua jugek..
    yaoivamp_lime@yahoo.com

    BalasPadam
  39. comey..lau private jgn lupa invite teenboys2009@gmail.com

    BalasPadam
  40. Wau bst gilerr blog ni nk lgi

    BalasPadam
  41. jom jumpa n lancap sama.. no chubby. prefer jumpa.. pm to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    BalasPadam