Pengikut

iklan

Selasa, 7 Ogos 2012

SK #10 - Budak Petronas

Ini pn feberet Bad, budak kuit petronas bdn kurus boboboi terbaek der. mmg slalu g isi minyak kat stesen ni dia pn dh kenal bad hihihihi


38 ulasan:

  1. longgar nye seluar jeans dia, xyah buka kancing pon... petronas mana ni?? nk gak isi minyak sini.. hihi

    BalasPadam
  2. besar gak boboi dia...lau private invite me k muhammadshahali@gmail.com

    BalasPadam
  3. Best siott...mana port nie? Boleh share?

    BalasPadam
  4. Boboi dia cam belalai gajah.Ermmmm

    BalasPadam
  5. wow bdn sedap ntg sedap huhu

    BalasPadam
  6. kenapa x skodeng laki berak skali???

    BalasPadam
  7. kemain pajang kote dia mcm paip getah. siap kuis2 batang lagik.. =]

    BalasPadam
  8. kat mana ni bang bad???
    email adik ye, nakkulumbtg@gmail.com

    BalasPadam
  9. boleh bagi nampak muka lagi best kan..kan...kan..

    BalasPadam
  10. terbaek.........Bad..ad satu Petronas tmpat aku...mmng meriah....dtg le...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pastikan terbaik bro...hahaha

      Padam
  11. kalo ade entry or private email la ye.rozai2803@gmail.com

    BalasPadam
  12. most of the people yg kencing tk basuh pon kote dia

    BalasPadam
  13. Semua budak2 remaja jer yg g toilet ni..abah2 takde ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dh edit kot..pilih yg bdak2 je..tp x ksah..tetp best....

      Padam
  14. Terbaik... sederhana je gaya tapi ttp macho...

    BalasPadam
  15. mmg mostly yg kencing berdiri nih xbasuh kote or basuh ala kadar je ke?? hmmm, ptt r cepat sgt! hehehe..

    BalasPadam
  16. tetap terbaik, best kalau dapat batang yang macam ni, puas coz tubir kepala konek dia tinggi, memberi kesan maksima pada bibir kita bila isap...

    BalasPadam
  17. best la blog ni...mantap2 semua..
    what next??

    BalasPadam
  18. terpancut air mani ak tgk vid ni..kn best klo mamat ni lncap dpn ak..haha..blogger,we wan more!!!

    BalasPadam
  19. terbaik la blog ni.. teruskan usaha skodeng, terutama yg type ayah2 coz aku suka skodeng ayah2. Hihi.
    Kalo private invite aku: suka.abah.matured@gmail.com

    p/s:mane menghilang blog kakiskodenglelaki? Sape tau?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo private,invite aku jugak:john_rock00@yahoo.com

      aku suka tgok yang abah2,lagi syok,btg besar,kencing lama,baru layan habis..hehe

      Padam
  20. WE WANT MORE videos!! cpt la update lagi hehe :)

    BalasPadam
  21. web ni memang best saya sanggup bayar untuk web ni. kalau nak private invite saya haidar2204@gmail.com

    BalasPadam
  22. Terbaikk lah bro bad..kalo private invite sy jgak bro borneocoloreng@gmail.com

    BalasPadam
  23. aahh...bad nanti jgn lupa hantar password gak ke abuyah4@gmail.com....apa apa hal....btg die sedap

    BalasPadam
  24. nampak mamat ni macam menarik je.. huhu.. petronas mana la agak nye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mane bad leh bgtau...kalo bgtau komfirm xleh post lagi vid dlm blog nie...tul x bad?

      Padam
  25. seluar aku pun macam dah basah ni...hahaha

    yaoivamp_lime@yahoo.com

    BalasPadam
  26. bad,,,sms aku no budak ni,,013-3279370
    jangan makan sorang2

    BalasPadam
  27. jom jumpa n lancap sama.. no chubby. prefer jumpa.. pm to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    BalasPadam
  28. AHH tekanan nya. nape la dia xleh tolong aku dptkan kerja

    M/24/Kuala Terengganu Cari sugarmumy/daddy yg baik , caring , x kedekut dan serius ngan aku dan ingin bahagiakan aku

    Call aku. call aku CALLL CALL CALL!!!

    Iz - 0147316396

    *No kids/ sebaya yg main amik no tepon aku dan save x tentu hala dan whatsapp.

    BalasPadam
  29. Ptronas mna ? Nk tau .. Pm rayyan .. Bg tau kt mna .. 0124832959

    BalasPadam