Pengikut

iklan

Selasa, 31 Julai 2012

Trimas Doctor Mila

Peh, tetiba la plak stats blog melonjak. Ni komfem Doktor Mila cumil promo ni kikikiki. trimas la Doktor Mila. Sibuk2 kat Hospital ######### pn sempat lg yer kikiki. Jangan mare ye Doc, nnt teman Bad kuar g beli baju raya eh blk kampung.

Trimas gak pada sume sbb follower blog bad yg x seberapa ni.

15 ulasan:

  1. Blog bro mmg terbaik
    lain dr yg lain
    kmi follower sntiasa menunggu entry2 power dr bro
    mila pn sme gk
    best2

    BalasPadam
  2. blog ni memang best...
    keep update ok, tak sabar nak tunggu video tang akan datang...
    terbaekkkkk!!!

    BalasPadam
  3. tak seberapa ko kata Bad?? TERBAEK BRO!! best blog ko nih.. =] selalu2 update tau..

    BalasPadam
  4. ok la tu bad....ini bukan skodeng dah..ini bulat2 nampak..hahahha...keep updating bad...x pnah jumpa lg blog skodeng direct mcm ni dlm malaysia..kipidap!

    BalasPadam
  5. nape blog akak nila dah xboleh bukak
    tq bad
    bes
    semua kote jntan n bdan taste2
    heheh
    mcm mana la letak kamera tuh kan

    BalasPadam
  6. Bad.....yg menjadi persoalan ramai,cam mana ko letak n sorok camera tu.Kasi la tips skit

    BalasPadam
  7. ble tanya tak? Mila tu pmpuan or lelaki?

    BalasPadam
  8. Congrats...keep it up...awaits for more vids...
    feereez

    BalasPadam
  9. mana pegi blog Mila ek? dah xde. ada sesape tau address baru dia?

    BalasPadam
  10. salam bro nape tak ambil shot yang bapa2 punyer..kan bes lagi..kalau boleh shot yang bapak2/polis/askar lagi bes

    BalasPadam
  11. Jom..mlake area..whatsapp 0172039014

    BalasPadam