Pengikut

iklan

Selasa, 31 Julai 2012

SK #8 - Belt Quiksilver

Mcm2 kes/benda org malaysia bwk masuk tandas. brader ni bwk btg ranting pehal lak? kakakakaka


13 ulasan:

  1. hahaha...ranting la pulak..=]
    kalo nk buat entry berpassword atau nak private blog...jangan lupa -> haikalazril@gmail.com

    BalasPadam
  2. memang best bro....menten la ni blog.///

    BalasPadam
  3. nak tgu vid jntan bwk jntan msuk toilet pulak..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye lah kan ne tau ada yg kantoi main dlm toilet lg baik pnya

      Padam
    2. memang tu yg rmai tngu.

      Padam
    3. korang la penunggu setia kan?
      hahaha...

      Padam
  4. pakai kmere ape bro??hahah..best gak lyan2 konek jantan lurus ni..heheh

    BalasPadam
  5. best.... siap bwk kayu lg 2..

    BalasPadam
  6. wow nak kuar kan btg mcm cari burung dalam semak huhu terbaik ohsem

    BalasPadam
  7. Nice .. Lebat bulu tu .. Haha ..

    BalasPadam
  8. Hahaha..cikgu bawa rotan tu kot tkut ilang..hhhehe ape pun daebak bro bad :)

    BalasPadam
  9. yang penting dorang ada bawak kote. hahaha...

    kelakar je tengok pegang/gentel2 kote. cara basuh kote. yang tak basuh pun ramai jugak rupenye. tapi yang ni, dalam semua video setakat ni yang gigil time pancut. haha...


    yaoivamp_lime@yahoo.com

    BalasPadam
  10. Nak masuk jugak boleh? Invite?
    syarwa.aron@gmail.com

    BalasPadam