Pengikut

iklan

Sabtu, 6 Oktober 2012

Peeping 01 - Budak Moto Belt Pink

Tgh busy gile skang ni, x sempat nk proses video so bad preview gambar je ar dulu.



Sabtu, 22 September 2012

SK #18 - Spender Strong

Spender yg kuat kikiki

Isnin, 17 September 2012

SK #17 - Yellow Belt

lama x update huh? sori eh bz keje huhu 


Selasa, 4 September 2012

Perut Wa Da Membesar

Dafuq! perut wa mula membesar weiiii umur dh 33 ni adessssssss lemak dh masuk air dh byk hohohohoho...raya, open house, hati gumbira perut pn mula la membesar kikikikiki mood tgh sangap 4 5 bln x buang jd abaikan benda lain



SK #16 - Jersi Harimau Malaya Biru

ooooo oooo oooo harimau malaya. brg baek harimau bdk ni huhuhuhuh


Rabu, 29 Ogos 2012

SK #15 - Hush Puppies

Kiut, budak muda ni. Ni doktor (jgn mara ehh doktor Rosmila Azril kehkehkeh) mesti bangang abadi  x reti sunatkan btg bdk abis rosak btg dia huhuhuhuh tp still nais derrr


Sabtu, 25 Ogos 2012

SK #14 - Hard Rock Bali

imagine bile dia hard rock kehkehkeh anyway thanks pd yg emel contribute n sharing. keep em coming badyangjahat@gmail.com 


Selasa, 21 Ogos 2012

SK #13 - Baju Melayu

thor-baek brader ni suke ye dia. nyanyi2 keriangan mood raye lettewww hihihihi geng, x yah la bg emel ke ape, blog ni akan kekel free selagi x de org wat taik huhuhuhu.


Sabtu, 18 Ogos 2012

SK #12 - Brader Berkopiah

Skodeng brader berkopiah hihihihihihi bleh tahan juga besar x stim. besar lg dr ibu jari huhuhu


Selasa, 14 Ogos 2012

SK #11 - Tembam Yummy

Sesapa ade bahan, gambar or video korang tgh skodeng ke, korg dlm tandas ke, or gambar ke, video ke pe2 la yg best, blog best ke, nk kongsi n nyumbang leh emel bad di alamat ni badyangjahat[at]gmail dot com . tak mo ar mkn sorg hihihih kongsi la jgn langsi. content blog bad free pn kot... 


Selasa, 7 Ogos 2012

SK #10 - Budak Petronas

Ini pn feberet Bad, budak kuit petronas bdn kurus boboboi terbaek der. mmg slalu g isi minyak kat stesen ni dia pn dh kenal bad hihihihi


Rabu, 1 Ogos 2012

SK #9 - Feberet Bad

Feberet Bad nuff said kekekeke imagine bila dia bangun... rise n shine boboi wkwkwkwk


Selasa, 31 Julai 2012

Trimas Doctor Mila

Peh, tetiba la plak stats blog melonjak. Ni komfem Doktor Mila cumil promo ni kikikiki. trimas la Doktor Mila. Sibuk2 kat Hospital ######### pn sempat lg yer kikiki. Jangan mare ye Doc, nnt teman Bad kuar g beli baju raya eh blk kampung.

Trimas gak pada sume sbb follower blog bad yg x seberapa ni.

SK #8 - Belt Quiksilver

Mcm2 kes/benda org malaysia bwk masuk tandas. brader ni bwk btg ranting pehal lak? kakakakaka


Isnin, 30 Julai 2012

SK #7 - Baju Kuning

Handle with care brader ni dgn boboi dia huhu


Ahad, 29 Julai 2012

SK #6 - Boxer Putih

Layan


Khamis, 26 Julai 2012

SK #5 - Porch Bag

Enjoy


Rabu, 25 Julai 2012

SK #4 - Gentel Kote

Gentel kote lepas kencing. Huhuhu



Selasa, 24 Julai 2012

SK #3 - Spender Biru

Video mengintai burung ketiga, brader kurus berspender biru dgn kote yang sedap. Layan. Huhuhu


Isnin, 23 Julai 2012

SK #2 - Seluar Putih

Brader ni nampak stylo, tapi kencing x cuci huhuhuhuhu... bulu serabut, but nice cock der. 


Ahad, 22 Julai 2012

SK #1 - Baju Merah

Video pertama rakaman mengintai burung huhuhuhuuh. Enjoy dan salam perkenalan, Bad. 

Percubaan

Percubaan 1.2.3